O cititoare care a vrut să cumpere bilete de la un automat instalat de TCE în stația de la spitalul județean a rămas fără bani. A sunat la firma de transport, unde un dispecer i-a recomandat să facă o plângere în scris. Noroc cu o altă clientă, care a folosit ulterior automatul și a primit două bilete, inclusiv cel plătit de cititoare. Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii TCE Ploiești.

Mesajul cititoarei:
"Sunt o cititoare fidela a ziarului dvs. online si vreau sa va aduc la cunostinta o intamplare din aceasta seara, care, pur si simplu, m-a revoltat. Intorcandu-ma de la servici, obosita, am vrut sa achizitionez un bilet TCE de la unul din automatele recent amplasate in zona de Nord a Ploiestiului (cel de la Spitalul Judetean).

Am introdus in aparat doua hartii de un leu, dar acesta a refuzat (culmea) sa imi livreze biletul. Nestiind ce sa fac, am apelat imediat unul dintre numerele mobile de telefon ale dispeceratului TCE, care era afisat pe automatul de bilete.

Angajata firmei de transport, oarecum mirata de cele intamplate, nu a putut decat sa imi sugereze sa fac o plangere scrisa astazi (luni), la sediul TCE Ploiesti, urmand ca totul sa fie analizat ca atare de conducere in zilele imediat urmatoare.

La un interval de cateva minute dupa convorbire, o alta persoana a introdus alte doua hartii de un leu in automat (eu avertizand-o ca este posibil sa pateasca ce am patit eu), insa ea a riscat. Ce credeti ca a urmat? Automatul i-a scos acesteia si biletul meu, pe care mi l-a inmanat personal, spunandu-i ce am patit.

Asadar, intr-un final, nu am pierdut banii pe bilet, insa daca de pe acum, functionalitatea automatelor de bilete din Ploiesti lasa de dorit, tare ma tem ce se va intampla cu ele peste un an-doi. In atentia mai-marilor TCE Ploiesti. Am atasat pozele doveditoare in acest sens".