După ce observatorulph.ro a publicat articolul CE A CONSTATAT UN CLIENT ÎN PARCAREA DE LA LIDL L-A REVOLTAT, o cititoare ne-a trimis mesajul postat de curând pe o reţea de socializare pentru o situaţie asemănătoare întâlnită la Kaufland. 

 

Detalii aici: SCRISOAREA DESCHISĂ A UNEI CLIENTE DEZAMĂGITĂ DE CE-A GĂSIT LA KAUFLAND

La solciitarea observatorulph.ro, lanţul de magazine a transmis următorul punct de vedere:

"În urma solicitării dumneavoastră din data de 31.01.2016, referitoare la reclamația și fotografiiile transmise de cititoarea Observatorulph.ro redacției dumneavoastră, dorim să vă comunicăm următoarea clarificare:

 

Respectivele locuri de parcare sunt semnalizate prin însemne pe asfalt, așa cum se poate observa și din fotografiile realizate de cititoare. Astfel, aşteptarea noastră este ca acestea să fie respectate de către conducătorii auto, conform normelor rutiere. Vom discuta cu colegii noştri din magazinele Kaufland din Ploiești pentru a căuta o soluţie suplimentară de a păstra libere locurile speciale pentru „mama și copilul” și pentru persoanele cu dizabilităţi.

De asemenea, ne dorim ca împreună cu instituţiile abilitate să găsim soluţia potrivită ca pe viitor să fie evitate situaţii precum cea descrisă. Dorim să ne asigurăm clienții de întreaga disponibilitate în remedierea unor astfel de circumstanțe neplăcute.

Astfel, clienții ne pot semnala astfel de situații la Case sau la Biroul de Informații. De asemenea, clienţii pot apela gratuit numărul de telefon 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 - 19.00 sau pot accesa site-ul www.kaufland.ro. Vă mulțumim pentru semnalarea cazului și vă asigurăm de eforturile companiei Kaufland ca astfel de situații să nu se mai repete pe viitor".