După patru ani de la închiderea unui contract pe care o prahoveancă l-a avut la Orange, aceasta a ajuns în pragul executării silite de către firma Eos KSI, care a preluat creanța d ela Orange. După publicarea reclamației pe observatorulph.ro și înaintarea ei la OPC, compania de telefonie mobilă i-a șters pur și simplu datoria!

Stanciu Iuliana susţine că din 2011, anul în care şi-a reziliat contractul, şi până în prezent nu a fost notificat în niciun fel de Orange România sau de o altă firmă specializată în recuperarea creanţelor  cum că ar avea de plată vreo restanţă. În luna octombrie 2015 s-a trezit cu un plic în cutia poştală care o înştiinţa că are de plată 380 lei, iar în caz contrar va fi executată silit.
Citește sesizarea fostei cliente Orange aici: LA PATRU ANI DE LA ÎNCHEIEREA UNUI ABONAMENT ORANGE UN CLIENT A AJUNS SĂ FIE EXECUTAT SILIT

După publicarea reclamației de către observatorulph.ro și înaintarea ei la ANPC, compania de telefonie mobilă a șters datoria pentru a scăpa de amendă.
Vezi mai jos răspunsul ANPC și factura de emisă de Orange pentru stingerea datoriei

 

 

Eveniment
  • Vineri, 13 Octombrie 2017
  • De Roxana Tănase

Ultima soluție pentru TCE

După ce nimeni din Primăria Ploiești nu și-a  asumat virarea banilor către TCE, aferenți subvenției pentru 2016, Executivul a căutat și astăzi soluții pentru ca societatea de transport să nu aibă...