reclamatii cjpc prahova sarbatori

La două săptămâni după Sărbătorile de Iarnă, de abia acum au început să curgă reclamațiile la Comisariatul Județean de Protecție a Consumatorului (CJPC) Prahova.

 

Vârful sesizărilor a fost în urmă cu două zile când s-au primit nu mai puțin de 84 de reclamații, pe teme diverse. Cele mai multe dintre sesizări vizează aspecte care țin de calitatea produselor electro-casnice, cumpărate de sărbători, când au existat și numeroase promoții. Într-un top al sesizărilor, se numără reclamațiile la adresa serviciilor de telefonie, precum și seiszările cu privire la condițiile de cazare la unele pensiuni de la Valea Prahovei.

„Fiecare sesizare este analizată cu atenție de către comisarii noștri. Într-adevăr, pe lângă sesizări legate de produsele electro-casnice achiziționate în perioada sărbătorilor, avem și reclamații venite din partea turiștilor cazați la pensiuni pe Valea Prahovei. Iar în acest caz, oamenii s-au plâns de mobilier, de meniu, dar și pentru că nu au avut apă caldă la robinet, deși în oferta de cazare se menționa altceva”, Corneliu Buzu, directorul CJPC Prahova.

 

Info Prahova
  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Populația din Prahova în scădere - ultimele date statistice

Populația cu domiciliul în județul Prahova la 1 ianuarie 2017 a fost de 804158 locuitori, din  care  389882  bãrbați  (48,5%)  şi  414276  femei  (51,5%).  Cele  trei  componente  ale  dinamicii  populației – natalitatea, mortalitatea şi migrația au dus la diminuarea populației cu domiciliul în...