După ce observatorulph.ro a publicat dovada unei ploieștence că la Billa prețul unui produs variază de la raft la casa de marcat, conducerea lanțului de magazine susține că a fost vorba de o eroare.

 

Iuliana M. a constata la Billa că preţul de pe etichetă la pomelo (3,59 lei/kg) este mai mic decât cel de pe bonul fiscal (3,99 lei/kg). a postat pe Facebook mesajul "Cum se fura in Billa! Un pret este pe eticheta,iar altul pe bon,la acelasi gramaj!" împreună cu dovada de la cumpărături. (Detalii AICI)

La solicitarea observatorulph.ro, conducerea Billa a transmis următorul punct de vedere:
"Dupa ce am verificat cele semnalate de doamna Iuliana M. va putem confirma faptul ca articolul Pomelo a avut pretul de 3,59 lei/kg pana in 31 ianuarie 2015 (promotia a fost prezenta in pliantul national).

Dupa data de 1 ianuarie 2015 pretul pe kilogram s-a modificat la 3,99 lei, asa cum apare pe bonul de casa.

 

Eroarea sesizata intern a fost una de sincronizare (cantarirea a luat in calcul un pret care nu mai era valabil) si la acest moment s-a remediat.

Nu se pune problema de furt, nefiind vorba de o diferenta de bani insusita de magazin. Pretul de pe bonul de casa este cel corect.

Conform garantiilor Billa, clienta poate recupera diferenta de bani daca ne contacteaza direct".

 

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Hoț de lemne prins în flagrant de jandarmi - VIDEO

Cum iarna se apropie și prahovenii din zona de munte au început să aprindă focul în sobe, crește și numărul cazurilor de furt de lemne din pădurile județului. Zeci de persoane au fost depistate de...