Cum îţi fură TCE bani prin plata cu SMS-ul

0

Un

Un cititor al ziarului nostru s-a confruntat săptămâna trecută cu o situaţie nu tocmai plăcută. A plătit o călătorie TCE prin SMS şi chiar dacă a tastat numărul traseului greşit, societate l-a taxat.

"Este inadmisibil ce se întâmplă! Să nu mai vorbim de faptul că aproape toate tonetele pentru bilete au dispărut. Eu stau în afara Ploieştiului şi de multe ori mi s-a întâmplat să vreau să-mi cumpăr bilet şi să nu am de unde. Săptămâna trecută m-a urcat în traseul 1D şi am dat SMS ca să fiu sigur că nu o să am neplăceri pe parcursul călătorie, însă surpriză! După ce am trimis SMS-ul am primit altul înapoi prin care eram informat că numărul traseului este invalid, dar că am fost taxat pentru asta. Nu mai spun că mi se pare discriminatorie decizia ca doar o parte din călători să plătească bilet şi alta nu. Vi se pare normală o astfel de practică?", se întreabă Cosmin B., cititorul nostru.

Nu uita! Observatorulph.ro încurajează jurnalismul civic! Dacă ai fost victima unui abuz, ai surprins o situaţie care îţi lezează drepturile sau eşti nemulţumit de felul în care te tratează autorităţile, trimite-ne informaţiile tale pe adresa redactie@observatorulph.ro. Poţi scrie chiar tu ziarul de azi!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău