UPC îmi majorează factura pentru programe nesolicitate!

Un

Un cititor al observatorulph.ro a reclamat practica UPC de majorare cu 3 lei a abonamentului de televiziune prin introducerea a două programe, Disney Junior și Look Plus, pe care nu le-a solicitat.

 
Citește și OPŢIUNEA EXTRA FOTBAL DE LA UPC, NUMAI CU ACORDUL CLIENŢILOR!
"Numele meu este Enescu S . si as dori sa va cer parerea in legatura cu modificarea unui abonament la UPC . Desi am semnat contractul pe o anumita suma , prin ultima factura pe care v-am si atasat-o sunt anuntat ca incepand cu data de 1 august costul abonamentului meu se va majora cu 3 lei . Am luat legatura cu una dintre angajatele unui punct UPC si mi s-a spus ca aceasta majorare se datoreaza unei taxe pe care le-o percepe PROTV-ul , si anume "taxa de stalp" .
Citeşte şi UPC SCUMPEŞTE ABONAMENTELE TUTUROR CLIENŢILOR!
Personal o consider o incalcare abuziva a termenilor contractuali . Nu mi s-a intamplat niciodata sa se modifice costul unui abonament , cat timp el a fost mentionat clar in contract , in RON . Saptamana trecuta am completat si o cerere de reziliere , desi sunt sub perioada contractuala , si , pana azi , nu m-a contactat nimeni din partea UPC". 
Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii OPC Prahova și companiei UPC.
Citeşte şi SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ PENTRU CLIENŢII UPC. CE CONŢINE ULTIMA FACTURĂ

 
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău