UPC reduce facturile majorate abuziv

0
Roxana M., cititoarea observatorulph.ro, care ne-a sesizat prima majorarea de către UPC a facturilor pentur servicii nesolicitate, își va primi banii înapoi!

Roxana M., cititoarea observatorulph.ro, care ne-a sesizat prima majorarea de către UPC a facturilor pentur servicii nesolicitate, își va primi banii înapoi!

Roxana M., cititoarea observatorulph.ro, care ne-a sesizat prima majorarea de către UPC a facturilor pentru servicii nesolicitate, își va primi banii înapoi!

După declanșarea scandalului facturilor majorate pe șest de UPC, cititoarea noastră a fost contactată de reprezentanții companiei, care i-au cerut scuze și i-au transmis că vor reduce factura viitoare cu contravaloarea serviciilor nesolicitate. 
Cum a început scandalul facturilor UPC
La începutul lunii, Roxana M., din Ploieşti, ne-a sisizat următoarea situaţie: "Sunt client vechi al UPC, valoarea facturii pentru serviciile de internet şi televiziune fiind de 68 de lei. Ieri, din cauza unei defecţiuni la serviciul de internet, am fost la un sediu al UPC unde am aflat, cu stupefacţie, că valoarea facturii a crescut de la 68 la 75 de lei. Precizez că factura se plăteşte automat, din contul de card, aşa că nu am ştiut ce s-a întâmplat. Când am întrebat de ce plătesc mai mult, am avut parte de un răspuns stupefiant: beneficiaţi de extraopţiuni acordate gratuit o lună, dar care acum sunt contra cost", ne-a transmis cititoarea. Detalii aici:
UPC MI-A MĂRIT, PE ŞEST, FACTURA!
După publicarea materialului, zeci de cititori ai observatorulph.ro ne-au transmis nemulțumirile lor aici:
CURG RECLAMAŢIILE ÎMPOTRIVA UPC
Practica UPC a fost reclamată de redacția noastră la OPC Prahova.

UPC A MAJORAT, ABUZIV, FACTURILE. OPC A DEMARAT O ANCHETĂ
Până acum, oficialii UPC nu au comentat situația:
REACŢIA INCREDIBILĂ A UPC FAŢĂ DE UMFLAREA FACTURILOR
Dacă ați fost păcălit de UPC prin ac eastă metodă, iată ce trebuie să faceți:
UPC ŢI-A MAJORAT FACTURA? CUM ÎŢI POŢI RECUPERA BANII
 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău