Primele măsuri luate de Ploiești Shopping City împotriva infectării cu coronavirus

0
ploiesti-shopping-city_05ec1.jpg

ploiesti-shopping-city_05ec1.jpg

Centrul comercial Ploiești Shopping City a anunțat pe pagina de facebook că au fost luate primele măsuri împotriva răspândirii virusului COVID 19. Pentru reducerea riscului de infectare cu coronavirus, clienții trebuie să respecte o serie de reguli. 

Vă reamintim că în același context, al creșterii numărului de imbolnăviri cu coronavirus, mall-ul Afi Palace din Ploiești și-a redus programul. 

„‼ Punem pe primul loc siguranța clienților și angajaților noștri, asadar am luat o serie de măsuri necesare pentru a preveni răspândirea COVID19.

✅ am instalat dispensere cu săpun dezinfectant pentru mâini în toalete;

✅ a fost crescută frecvența zilnică a utilizării dezinfectanților. Vizate sunt, cu precădere, spațiile intens circulate, precum: toaletele, balustradele scărilor rulante, zonele de relaxare, lifturi, precum și zona restaurantelor și cafenelelor;

✅ toate filtrele sistemului de climatizare au fost înlocuite, iar centrul comercial este aerisit în mod natural, periodic;

✅ am dispus instalarea mesajelor de prevenire și informare în rețeaua radio și în rețeaua digitală a centrului comercial, pentru a crește gradul de conștientizare;

✅ am amânat toate evenimentele programate până la finalul lunii martie;

Vom continua să monitorizăm îndeaproape situația și să ne aliniem cu recomandările autorităților pentru protectia clientilor si angajatilor nostri.

Pentru o informare corectă cu privire la măsurile preventive ce se impun, vă recomandăm să urmăriți surse credibile și autorizate de informare precum Ministerul Sănătății sau Departamentul pentru Situații de Urgență.” au anunțat reprezentanții Ploiești Shopping City prin intermediul paginii de facebook.

sursa foto: gazetaph.ro

psc-masuri_8edd3.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău