646x404_3_58ecc.jpg

În luna decembrie a anului trecut, numeroși clienți au cumpărat de pe un site de încălțăminte produse de firmă, precum Nike sau Adidas, la prețuri foarte mici, cuprinse între 80 și 100 de lei.

La livrarea coletelor, clienții au constatat mai multe probleme. Potrivit adevarul.ro, produsele erau de alt tip şi de alte mărimi, fie nu erau toate perechile comandate, dar preţul era acelaşi. Cu alte cuvinte, pe lângă faptul că încălţămintea nu coincidea cu cea pentru care s-a făcut comanda, cumpărătorii au fost înşelaţi şi prin trimiterea incompletă a produselor. 

Aceștia au făcut plângere la OPC dar în lipsa unei adrese reale a comerciantului inspectorii au clasat reclamațiile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Între timp, site-ul respectiv a devenit nefuncțional, fără ca cei vinovați să poată fi trași la răspundere. Detalii pe adevarul.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg