card_retur_page_003d2.jpg

Dacă ai pierdut cardul retur emis de Ikea, reprezentând contravaloarea unui produs returnat, rămâi fără bani! Asta a pățit un ploieștean, care s-a trezit că nu mai are acces la banii din contul său de card Ikea. 

Sesizarea cititorului:

"In calitatea de client al magazinului IKEA, persoana juridica, am achizitionat un produs in data de 06.10.2018 (canapea - valoare cu transport 4637 lei) pe care l-am returnat in data de 22.10.2018. Contravaloarea returului a fost facuta prin intermediul unui card de retur. Suma de pe acest card urma sa fie cheltuita de noi ca si client in magazinele IKEA in decurs de 3 ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din pacate, am ratacit cardul si un reprezentant al firmei s-a prezentat in magazinul IKEA Baneasa la data de 10.01.2020 pentru a solicita informatii suplimentare care sa-l ajute sa reintre in posesia dreptului de a-si accesa fondurile de pe acest card. Mentionez ca am incercat sa obtinem informatiile privind aceasta situatie si telefonic si prin pop-up-ul de contact de pe site, fara nici un rezultat.

Am fost instiintati la biroul Retur ca nu avem nici o posibilitate sa ne recuperam aceasta suma.

Inutil sa va explic ca fiind banii unei societati comerciale, nu puteti bloca aceasta suma, cu sau fara card, ea fiind inregistrata in atat in contabilitatea IKEA, cat si a firmei respective. Solicitam gasirea unei solutii in aceasta situatie din partea IKEA."

La solicitarea observatorulph.ro, reprezentanții companiei au transmis următorul punct de vedere:

"Nouă, celor de la IKEA ne pasă de clienții noștri și tratăm cu responsabilitate și atenție fiecare sesizare din partea acestora. Dorința noastră este să oferim tuturor o experiență de shopping fericită și completă la IKEA. Sesizarea cititorului dvs. a fost deja trimisă departamentului nostru de Relații Clienți. Vom reveni cu o soluție în cel mai scurt timp posibil, aceasta urmând să fie comunicată în mod direct clientului nostru. "

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg