„Am luaț țeapă cu un telefon Samsung S10 Plus”. Digi Mobil aruncă vina pe firma de curierat

0
f7fd3826-3007-4c71-9908-6957c85ed9a2_994ee.jpg

f7fd3826-3007-4c71-9908-6957c85ed9a2_994ee.jpg

După ce am așteptat un telefon cumpărat de la Digi, înainte de Crăciun, atât de mult încât să ajung să nu mi-l mai doresc, compania a dat curs solicitării venită din partea ziarului Observatorului Prahovean și a oferit un punct de vedere oficial cu privire la situația prin care am trecut. 

Citește mai multe detalii aici: Cum mi-am luat țeapă cu un telefon S10 de la Digi Mobil

Redăm integral punctul de vedere al RCS & RDS

„Referitor la solicitarea transmisă în data de 7 ianuarie 2020 către Departamentul de Comunicare & CSR al Grupului Digi | RCS & RDS, vă prezentăm în cele ce urmează poziția companiei noastră vizavi de situația semnalată, la data de 6 ianuarie 2020, în articolul publicat pe site-ul Observatorul Prahovean.

În urma verificărilor interne realizate, am constatat că sesizările clientului au fost transmise către departamentele responsabile de rezolvarea lor, în concordanță cu regulamentele și procedurile companiei, iar sesizările respective au fost închise, ca urmare a soluționării.

Tocmai pentru că urgența sesizărilor era evidentă, solicitările au fost soluționate în termene mai scurte decât cele prevăzute de procedura internă. Regulile și termenele privind soluționarea reclamațiilor pot fi consultate în condițiile generale din contractul încheiat cu clientul și, de asemenea, pe site-ul digiromania.ro aici.

Într-adevăr, în perioada sărbătorilor, din cauza volumului mare de tranzacții ale serviciilor de curierat, au fost inevitabile unele dificultăți la respectarea termenelor de livrare. Însă, întotdeauna, call center-ul a ținut legătura cu clienții pentru a-i informa și îndruma referitor la statusul livrărilor. Aceasta este regula de funcționare în cadrul echipelor noastre de relații cu clienții și, din declarația clientului, rezultă că regula a fost respectată și în cazul semnalat de Observatorul Prahovean.

În ceea ce privește relația cu furnizorii de servicii de curierat, aceasta face obiectul unei analize calitative care sperăm să conducă la îmbunătățirea experienței clienților.

Le suntem recunoscători abonaților care dau dovadă de înțelegere și colaborează cu noi, în special în perioadele de supra-încărcare din preajma sărbătorilor. Întotdeauna echipele noastre și compania în ansamblu au căutat să ofere soluțiile cele mai rapide și mai avantajoase pentru clienții noștri.

Sperăm ca eforturile noastre să fie corect apreciate, cu atât mai mult în cazul achizițiilor făcute pe baza unor contracte de finanțare prin credit bancar, care implică un volum mai mare de documentare și un proces mai complex de contractare.

În final, le mulțumim tuturor celor care ne-au acordat încrederea lor și îi asigurăm că ne vom strădui să facem toate îmbunătățirile necesare pentru a le oferi servicii de cea mai bună calitate, la cele mai competitive prețuri de pe piață.”

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău