Cinema_City_Ploiesti_Shopping_City_b1d2a.jpg

De câte ori vi s-a întâmplat să mergeți la un film și să fiți deranjați constant de alte persoane care fie vorbesc și comentează orice moment al acțiunii? O cititoare a ziarului nostru ne-a transmis pe adresa redacției situația neplăcută prin care a trecut la cinematograful mall-ului Ploiești Shopping City. Mai mult, când aceasta a încercat să facă o reclamație a fost descurajată de manager. 

”Am fost la Cinema City in Shopping City Ploiești să vizionez un film mult așteptat, iar dezamăgirea a fost mare atunci când, pe toată durata filmului, un grup de fete ce se afla în spatele nostru,  a comentat zgomotos orice scenă din film, folosind cuvinte vulgare. Concurență le-a făcut un tată din dreapta mea care îi citea replicile fiului plictisit și revoltat că nu înțelegea nimic din film, că îi era foame, că îi era sete, că voia să plece acasă și că...el chiar nu pricepea ce căuta la un film subtitrat, când varianta dublată tocmai ce se terminase.

Cu adevărat surprinzător e faptul că managerul cu care am discutat după vizionarea filmului cunoștea acel grup gălăgios de fete, nefiind prima plângere împotriva lor. Scuza a fost lipsa de personal și lipsa unor proceduri clare în astfel de cazuri. Normal că am făcut o plângere scrisă atât în caietul de reclamații, cât și pe site-ul Cinema City și aștept să se ia măsuri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deși sala era aproape plină, oamenii m-au privit cu uimire  pe mine atunci când am luat atitudine și le-am atras atenția să facă liniște.

Din punctul meu de vedere, toti ar fi trebuit să luăm atitudine și să sancționăm comportamentul deplasat al acelor grupuri, astfel încât să putem viziona în condiții normale filmul pentru care am plătit bilet.”

sursa foto: cinemacity.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg