sistare-apa_c24ae.jpg

Hidro Prahova anunță probleme în alimentarea cu apă din cauza precipitațiilor din ultimele 24 de ore în orașul Slănic și comuna Bănești.

Astfel, potrivit unui comunicat al companiei, se va sista furnizarii apei potabile în comuna Bănești, in ziua de 5 septembrie 2019, între orele 9.00 - 13.00, ca urmare a defecțiunilor produse la rețeaua electrică, din cauza condițiilor meteo nefavorabile din seara de 4 septembrie, echipamentele din cadrul Stației de pompare Bănești, nu au mai putut fi alimentate cu energie. Din cauza  acestui fapt, alimentarea cu apă potabilă în localitatea Bănești a fost sistată pentru la refacerea rezervei de apă din rezervorul de înmagazinare. Înainte de reluarea distribuţiei vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

Și la Slănic au fost probleme. ”În urma ploilor torențiale din ultimele ore, în Stația de tratare Schiulești, a fost redusă presiunea apei din cauza turbidității. Vor fi afectați  de presiunea scăzută a apei, abonații care locuiesc în cartierul Groșani din orașul Slănic, precum și cei din satele Izvoarele și Schiulesti” transmite compania de apă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că, din cauza secetei, până pe 8 septembrie, locuitorii din Gura Vadului, Baba Ana și Mizil vor avea apă la robinete după program.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg