Screenshot_3_2c9a6.png

Sezonul estival este momentul prielnic pentru afaceri la limita legii. Pe litoral, au revenit firmele de modeling care se laudă că fac din copiii dumneavoastră, vedete din reclame. Fac şedinţele foto în spaţii insalubre, dar lucrează cu agenţi convingători şi se bazează pe faptul că părinţii sunt creduli şi nu citesc în detaliu contractul înainte de a-l semna. 

”Inspectorul Pro” a publicat un amplu reportaj despre cum funcționează fenomenul care face victime și în Ploiești.

Deşi putem să vorbim de publicitate înşelătoare, autorităţile nu reuşesc să stăvilească acest fenomen. ''Inspectorul Pro'' a surprins înşelătoria în Eforie Nord.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

E trecut de ora 17:00, iar în centrul staţiunii Eforie Nord, mai mulţi tineri împart pliante părinţilor cu copii. E o seară de iulie, iar zona este aglomerată. Tinerii încearcă să îi convingă pe părinţi că fii şi fiicele lor au un viitor strălucit în modeling. Ar putea face campanii publicitare pentru firme cunoscute, ar putea participa la prezentări de modă şi ar putea câştiga bani frumoşi. 

Părinţii care vor să afle mai multe detalii sunt invitaţi la sediul agenţiei, un chioşc într-o zonă comercială insalubră, departe de privirile trecătorilor. 

Totul începe cu semnarea unei convenţii şi cu o şedinţă foto, pentru care părinţii plătesc 99 de lei.

În contul taxei de înscriere, viitorul model primeşte o fotografie digitală şi i se asigură "posibilitatea de a participa la preselecţiile organizate de prestator pe o perioadă de un an de zile din momentul publicării pozelor pe site-ul agenţiei". 

Citește continuarea și vezi reportajul pe VacantaLaMare.Stirileprotv.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg