aglomeratie-gara-de-nord_0dd82.jpg

Înghesuiți precum sardinele, într-un tren cu doar două vagoane. Așa au călătorit, zilele trecute, sute de clienți ai CFR pe ruta Brașov-Ploiești-București. Casieriile stațiilor de pe acest traseu au vândut sute de bilete fără locuri astfel încât călătorii s-au trezit într-o aglomerație de nedescris, iar instalația de aer condiționat nu a făcut față. 

Potrivit Știrilor Pro TV, duminică seara, sute de oameni au ajuns din Braşov în Bucureşti, înghesuiţi în doar două vagoane, în condiţii de speriat. “Am atins capacitatea maximă de transport”, a fost răspunsul oferit cu nonşalanţă, de reprezentanţii CFR.

Trenul a ajuns în Capitală după ora 22, iar oamenii au povestit supăraţi că s-au simţit ca într-o cutie încinsă în care nu au putut să respire. Unora li s-a făcut rău.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În acest moment, cei de la CFR nu sunt obligaţi să plătească despăgubiri la cerere.

Recunosc însă că în cazul supraaglomerării sistemul de aer condiţionat nu reuşeşte să răcorească vagoanele. Anunţă totuşi că aseară au suplimentat cu peste 300 de locuri capacitatea a trei trenuri între Brasov-Bucuresti, deşi capacitatea maximă de transport a fost demult atinsă.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg