rabla_dccaa.jpg

Administrația Fondului pentru Mediu a pus ieri la dispoziția persoanelor fizice suma de 28.269.300 lei, pentru noi înscrieri în cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice. Mai mulți cititori s-au plâns că nu s-au putut înscrie pentru vouchere din cauza problemelor tehnice, mai ales că fondurile s-au epuizat în câteva ore.

Potrivit AFM, suma inițială alocată pentru anul 2019 a fost de 40.000.000 lei, această sumă fiind rezervată integral, în timp record, în data de 24 mai 2019.Din rezervările efectuate, persoanele fizice au achiziţionat echipamente în valoare de 11.730.700 lei, iar sumele aferente voucherelor neutilizate în termenul de valabilitate, precum și diferențele rezultate din modificarea eficienței energetice a unui echipament aprobat la cererea beneficiarului, de la o clasă superioară la o clasă inferioară s-au reîntors în program, fiind disponibile pentru noi rezervări.

Fondurile s-au epuizat în câteva ore și la a doua sesiune de înscriere, însă mulți cititori s-au plâns că nu au putut accesa aplicația AFM.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Am încercat de zeci de ori să mă înscriu pentru un voucher, dar nu am reușit. Mi-au apărut și pe calculator, dar și pe telefonul mobil numeroase erori. Într-un final am văzut mesajul că fondul alocat a fost epuizat”, ne-a transmis unul dintre cititorii indignați.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg