FOTO. ”Am cumpărat din Cora Ploiești pește infestat cu viermi”. Reacția magazinului: clienta a fost despăgubită, lotul a fost retras

0
cora-ploiesti_b8ab0.jpg

cora-ploiesti_b8ab0.jpg

O ploieșteancă ne-a relatat o experiență deloc plăcută pe care a avut-o la cumpărături, în magazinul Cora. Femeia a cumpărat pește congelat, iar când l-a gătit acasă a observat că produsul era infestat cu viermi. Magazinul a despăgubit clienta și a retras tot lotul de la vânzare.

Sesizarea cititoarei:

„Am cumpărat marți, 28 mai, din magazinul Cora Ploiești, peste – trunchi Merluciu, produs congelat. Astăzi, după ce l-am gătit, am observat că din pește iese o chstie lungă și subțire. Era un vierme! Aș vrea ca lotul să fie retras de la vânzare pentru că se pot îmbolnavi consumatorii! Vă atașez imagini cu produsul și bonul fiscal!”. 

La recomandarea redacției noastre, femeia s-a întors la magazin pentru a face o reclamație. ”Mi-au restituit banii, și-au cerut scuze și au retras produsul în fața mea”.

La solicitarea observatorulph.ro, reprezentanții lanțului de magazine Cora au transmis următorul punct de vedere:

”In urma solicitarii formulate de clienta noastra, lotul respectiv va fi retras de la raft, atat din Cora Ploiesti (unde operatiunea de retragere tocmai s-a incheiat) cat si din restul magazinelor. Fiind vorba de un produs congelat, cu un termen de garantie valabil, departamentul nostru de calitate va intreprinde o investigatie pentru a verifica calitatea produsului indicat.

Pe de alta parte, in conformitate cu procedurile noastre interne, doamna care a semnalat aceasta situatie tocmai ce a primit de doua ori contravaloarea produselor returnate si a asistat la retragerea intregului lot de la vanzare din Cora Ploiesti”.

FOTO

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău