Șoferi Uber, reclamați la Poliția Capitalei pentru agresiune. Reacția companiei

0
depositphotos_154851494_original_22654700_cbd3d.jpg

depositphotos_154851494_original_22654700_cbd3d.jpg

Doi șoferi Uber au fost reclamați de clienți la Poliția Capitalei. Unul este acuzat că a hărțuit o elevă de 17 ani, căreia i-a vorbit insistent despre viol, sex și droguri, iar un altul ar fi agresat verbal și fizic doi clienți.

Cei doi tineri care au solicitat cursa susțin că au fost înjurați, scuipați, apoi șoferul le-a pulverizat spray lacrimogen în față. Poliția Capitalei a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe. 

În ambele cazuri, reprezentanții Uber susțin că au demarat o anchetă internă și dacă se va dovedi că șoferii au avut un limbaj și comportament ilegal vor fi scoși din sistem:

”Siguranța pasagerilor și a șoferilor noștri este prioritatea noastră și tratăm toate plângerile cu multă seriozitate. Investigăm acest incident, suntem în legătură atât cu pasagerul, cât și cu șoferul și vom lua toate măsurile care se impun”.

Citeşte întreaga ştire:Un alt șofer Uber, reclamat la Poliție! „Ne-a înjurat, ne-a scuipat și ne-a pulverizat spray lacrimogen în ochi”

Citeşte întreaga ştire: Un alt șofer Uber, reclamat la Poliție! „Ne-a înjurat, ne-a scuipat și ne-a pulverizat spray lacrimogen în ochi”

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău