fbpx

depositphotos_154851494_original_22654700_cbd3d.jpg

Doi șoferi Uber au fost reclamați de clienți la Poliția Capitalei. Unul este acuzat că a hărțuit o elevă de 17 ani, căreia i-a vorbit insistent despre viol, sex și droguri, iar un altul ar fi agresat verbal și fizic doi clienți.

Cei doi tineri care au solicitat cursa susțin că au fost înjurați, scuipați, apoi șoferul le-a pulverizat spray lacrimogen în față. Poliția Capitalei a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe. 

În ambele cazuri, reprezentanții Uber susțin că au demarat o anchetă internă și dacă se va dovedi că șoferii au avut un limbaj și comportament ilegal vor fi scoși din sistem:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Siguranța pasagerilor și a șoferilor noștri este prioritatea noastră și tratăm toate plângerile cu multă seriozitate. Investigăm acest incident, suntem în legătură atât cu pasagerul, cât și cu șoferul și vom lua toate măsurile care se impun”.

Citeşte întreaga ştire:Un alt șofer Uber, reclamat la Poliție! „Ne-a înjurat, ne-a scuipat și ne-a pulverizat spray lacrimogen în ochi”

Citeşte întreaga ştire: Un alt șofer Uber, reclamat la Poliție! „Ne-a înjurat, ne-a scuipat și ne-a pulverizat spray lacrimogen în ochi”

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg