intersectie_bcr_94271.jpg

Un cititor ne-a sesizat că la singura sucursală BCR din Ploiești unde mai este deschisă o casierie deservită de angajați se formează cozi uriașe.

Sesizarea cititorului:

”BCR a închis toate caseriile fizice din Ploiești, astfel încât singura unde mai sunt angajați este cea din sediul central de pe Gh. Doja. Aici, la ora 9:20 dimineața, doar două ghișee sunt funcționale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Am stat 29 de minute să depun în cont o sumă de bani, după ce am fost supus unui adevărat interogatoriu: ce profesie am, unde lucrez, ce școală am făcut etc fără de care nu se mai face nicio tranzacție”.

UPDATE Punctul de vedere transmis de reprezentanții BCR:

In orasul Ploiesti avem 10 unitati BCR, din care 5 sunt cashless (adica, fara casierii clasice) si 5 sunt cu casierie. Regasiti mai jos lista tuturor celor 10 unitati, din care cele cu verde sunt unitatile cu casierie:

Ploiesti

Malu Rosu

Ploiesti, Str. Malu Rosu, nr. 83 A, Bl.101 B1, parter

Ploiesti

Ploiesti Sud

Ploiesti, Str. Mihai Eminescu nr. 28 A - In vecinatatea Garii de Sud Ploiesti

Ploiesti

Cantacuzino

Ploiesti, Str. Ghe. Gr. Cantacuzino nr. 193

Ploiesti

Take Ionescu

Ploiesti, Str.Take Ionescu nr. 1

Ploiesti

Petrolistilor

Ploiesti, B-dul Bucuresti, nr. 24 A, Bl. 1C, parter

cashless

Ploiesti

Prahova

Ploiesti, Str. Valeni nr. 42

Ploiesti

Stefan Greceanu

Ploiesti, Str.Erou Calin Catalin nr.12, Bl.K6, parter

cashless

Ploiesti

Partizani

Ploiesti, Piata Mihai Viteazu nr. 3, Bl. 10 G2, parter - Sens giratoriu - P-ta Mihai Viteazul) la intersectia dintre Bld Republicii si Str Nicolae Titulescu

cashless

Ploiesti

Nichita Stanescu

Ploiesti, Str. Cameliei nr. 27 A, parter, Complex Comercial Ideal

cashless

Ploiesti

Afi Ploiesti

Ploiesti, Str. Calomfirescu nr. 2

cashless

Cea mai apropiata unitate cu casierie de sucursala BCR la care clientul din articol sustine ca a fost, este Ag Take Ionescu – adresa: Str.Take Ionescu nr. 1.  Util de stiut este ca pe www.bcr.ro oricine poate consulta locatia agentiilor BCR si sa decida la ce unitate sa mearga. De asemenea, informatii similare se pot afla din unitatile BCR.

Mentionam ca si in unitatile cashless pot fi efectuate majoritatea operatiunilor cu cash din unitatile cu casierie, doar ca la echipamentele BCR, precum, ATM, MFM, APT. Colegii nostri din unitatile cashless sutn gata sa le ofere clientilor tot suportul necesar efectuarii operatiunilor la echipamente. Referitor la datele solicitate de catre colegul din unitate, toate sunt informatii solicitate de BNR necesare pentru actualizarea datelor clientilor nostri.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg