f1ded5f5-caa3-43f0-bc0a-5436fe8125b1_a15b0.jpg

Să rămâi fără internet e o nenorocire în ziua de astăzi. La fel și în noaptea... de astăzi.

Folosesc serviciile Vodafone. M-aș muta la alții la câte motive am, dar am constatat că toți sunt la fel. În general stau bine cu semnalul, asta în cazul în care nu dispare.

Marți spre miercuri noaptea, la ora 1, zaaang! ”Nu există conexiune la internet, încercați din nou.” Mă conformez și încerc. Nimic. Mă apuc să jignesc producătorul aparatului, pe care îl și restartez între două sudălmi: pe aparat, nu pe producător. Rezultat: nimic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Era 1:30 și... nimic. Dacă mă întrebați de ce nu dorm la ora aia, când pe la 6.30 trebuie mă trezesc, o să vă răspund că aștept să se termine ”În gura presei”, ca să nu cumva să dau din greșeală peste ea când schimb canalele. 

De fapt, aveam ceva de lucru și aveam nevoie disperată de internet. Doar nu o să vă spun că eram disperat, pentru că nu puteam să salvez recordul la ”biluțe”, deși eram în top. Nu, nu o să spun asta.

Renunț la ce făceam și execut un somn de voie. Dimineața aveam acces la internet. Nu am mai doborât niciun record, ba chiar am vărsat și cafeaua de nervi.

Vine seara de miercuri spre joi. Mă apuc de treabă. Merge strună până la ora 1.00. Dau să salvez și să încarc, moment în care ecranul mă ia la mișto: ”Nu există conexiune la internet, încercați din nou.”  Aaaaa... până aici! 

Pentru a doua noapte la rând, internetul de la Vodafone s-a retras discret, fără măcar să lase un bilețel, o explicație. M-am gândit că dispare noaptea, pentru că are o relație cu internetul de la Digi, retrăgându-se pentru intimități și schimb de informații. Ați prins-o p-asta cu digi, informații, da?

Dimineața aveam iar internet. Iar am dormit doar 4 ore și ceva (se vede după cum scriu). O să încerc și diseară, cu speranța că nu o fi apărut vreunul mai tare în biluțe, care să-mi minimalizeze eforturile și performanțele. 

Dacă cineva de la Vodafone a avut răbdare să citească elucubrațiile de mai sus, ajungând până aici, îl rog să își anunțe colegii că, din respect pentru clienți, pot trimite un mesaj, așa cum pot trimite toate tâmpeniile lor publicitare, care să spună cam așa: ”Ne cerem scuze față de clienții noștri, însă din cauza unor operațiuni de mentenanță suntem nevoiți să întrerupem furnizarea serviciilor de date, de la... până la..., timp de ț zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!” E chiar atât de greu? Unii chiar mai și lucrăm până noaptea târziu, jur!

În acest fel ne vom culca și noi la ore rezonabile, fără teama că, schimbând canalele, am putea da peste ”În gura mă-sii presei”. 

f1ded5f5-caa3-43f0-bc0a-5436fe8125b1_388ac.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg