fbpx

cec_bank_3fe1907710_55015300.jpg

Pățania unui client la o sucursală CEC a devenit virală pe Facebook. Felix Remainick a povestit cum NU a reușit să devină gestionarul conturilor mamei sale:

”CEC, noaptea minții

Mă duc la CEC, "banca" statului român, cădea-i-ar Eurobor-ul în cap. Sunt cu maică-mea și ea ține morțiș să îi gestionez eu niște fonduri. Pentru asta e nevoie de clauză specială. Buuuun! De aici încolo totul devine halucinant. Redau pe scurt, fără înjurăturile mele:
-Este un depozit în euro, iar taxa de adăugare a clauzei este de 1 eur
-Perfect!
-Trebuie să achitați la casă
-Nu merge să rețineți din cont?

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În acest moment dă vreo 3 telefoane și se consultă cu diverși omuleți, cred eu. Sau vorbea singură, n-am verificat.-Nu se poate, căci nu aveți cont curent ci depozit și nu se poate umbla la el-Ok, plătesc la casă. Cât costă, mai exact, acel 1 eur?-Aaaaa, dar nu se poate să plătiți în lei, căci depozitul este în euro-Și nu se face conversie?!-Nu-Ok, cumpăr de la Dvs. 1 eur și vi-l înapoiez-Nu se poate! Nu vindem euro-Bine, atunci mă duc în altă parte și cumpăr 1 eur și vi-l aduc

-Nu se poate.

Nu desfășurăm tranzacții sub 5 eur. -Mă duc și cumpăr 5 euro!! Și îmi dați restul-Nu se poate. Nu avem "monezi" să vă dăm rest-Doamnă, indiferent cum vreau să fac, nu e bine. Spuneți Dvs. cum vreți să procedez!Mai dă două telefoane.-Nu știu ce să vă spun!-Păi și eu ce fac, renunț la clauză?!-Mai veniți mâine o dată. -Și mâine cu ce vin? Cu un eur? Cu 5 eur?-Cu unul. Poate vă deschid un cont curent și băgăm 1 eur în el ca să îl pot scoate de acolo.-Și plătesc taxă de deschidere de cont pentru acel eur?-DaMă uit la casieră.-Și cum îl depun? Îl primiți?Casiera: nuFuncționara: da-Doamnelor, hotărâți-vă. Ce fac?

-Veniți mâine și vedem!-*&^%*#$#!!!”

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg