fbpx

54433839_582916592190011_4644486546227986432_n.jpg

Continuă seria neregulilor grave din turismul practicat la Salina Slănic Prahova. Accidentul petrecut în urmă cu un an nu a schimbat nimic din mentalitatea celor pentru care de interes nu este siguranța oamenilor, ci doar profitul.

Pentru că în România încă se poate, o afacere de familie pune în pericol transportul turiştilor în Salina Prahova. Firma care are contract ca să transporte vizitatorii în subteran foloseşte microbuze care circulă fără inspecţie tehnică periodică.

„Inspectorul Pro″ a demonstrat acest lucru, iar Ministerul Transporturilor a declanşat o anchetă. În paralel, primăria din Slănic vrea să preia mina de sare de la SALROM, ca să poată să facă investiţii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nereguli mari la poarta uneia dintre cele mai frumoase rezervaţii naturale din România. Firma care transportă turiştii în subteranul Salinei Prahova pune în pericol siguranţa vizitatorilor. Autovehiculele vechi, rupte şi poluante circulă, uneori, chiar şi fără inspecţii tehnice periodice. În văzul tuturor, pentru că nimeni nu ia măsuri. Primăria, Poliţia, Ministerul Transporturilor şi cel al Economiei se întrec în indiferenţă.

continuarea și materialul video pe Știrile Protv AICI.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg