fbpx

646x404.png

Instanţele orădene au obligat Compania Căile Ferate Române SA să-i plătească despăgubiri unui orădean care a călătorit cu un taxi de la Cluj Napoca până la Oradea, după ce, din cauza unor lucrări de infrastructură, trenul rapid Bucureşti-Oradea s-a oprit la Cluj, iar reprezentanţii companiei nu i-au asigurat transportul de acolo până la destinaţie.

Procesul a fost declanşat de orădean în urma unui incident din primăvara anului 2016. Bărbatul îşi cumpărase bilet pentru trenul rapid Bucureşti-Oradea din noaptea de 2 spre 3 aprilie, la vagonul de dormit. Din pricina unor lucrări de reabilitare la tunelul de cale ferată Bălnaca, între staţiile Şuncuiuş şi Bratca, trenul s-a oprit în Gara Centrală din Cluj Napoca, reprezentanţii companiei anunţându-i că vor continua drumul cu două autobuze a câte 55 de locuri. Însă locurile nu au fost suficiente, motiv pentru care orădeanul a fost nevoit să se urce într-un taxi ca să ajungă acasă.

Ulterior, bărbatul s-a îndreptat împotriva CFR prin intermediul unui proces de pretenţii, solicitând restituirea contravalorii biletului de tren din gara CFR Cluj Napoca şi până la Oradea, alţi 346,01 lei reprezentând transportul taxi, plus daune morale în valoare de 5.000 lei pentru că, spunea el, de pe urma călătoriei s-a ales cu un guturai care l-a ţintuit la pat vreme de 5 zile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea pe bihoreanul.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg