fbpx

338995.jpg

Închiderea casieriilor ING are efecte negative, cel puțin pentru un ploieștean cu cont în USD. Acesta nu-și poate retrage banii pentru că niciun bancomat nu eliberează dolari americani.

Sesizarea cititorului:

”Acum mai mulți ani am deschis la ING un cont în dolari, în care am depus până acum o anumită sumă. Când am vrut să-mi retrag banii cash, pentru a face o achiziție în scop personal, unde am nevoie de bani gheață, am aflat că acest lucru este imposibil. La bancă mi s-a spus că toate casieriile pentru persoane fizice s-au închis și că niciun bancomat ING nu eliberează cash dolari. Singura soluție ar fi transformarea sumei în lei, la cursul băncii, dar așa ies în pierdere destul de mult. Mi se pare absurd să nu pot dispune de banii mei, pentru care am și plătit de-a lungul anilor comisioane importante”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii ING.

Pe site-ul oficial al băncii se menționează că ”poți depune/retrage bani la bancomatele ING semnalizate în acest sens sau la Agentiile ING doar în lei sau euro. Pentru celelalte valute, operatiunile permise sunt schimburile valutare sau transferurile in valuta”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg