338995.jpg

Închiderea casieriilor ING are efecte negative, cel puțin pentru un ploieștean cu cont în USD. Acesta nu-și poate retrage banii pentru că niciun bancomat nu eliberează dolari americani.

Sesizarea cititorului:

”Acum mai mulți ani am deschis la ING un cont în dolari, în care am depus până acum o anumită sumă. Când am vrut să-mi retrag banii cash, pentru a face o achiziție în scop personal, unde am nevoie de bani gheață, am aflat că acest lucru este imposibil. La bancă mi s-a spus că toate casieriile pentru persoane fizice s-au închis și că niciun bancomat ING nu eliberează cash dolari. Singura soluție ar fi transformarea sumei în lei, la cursul băncii, dar așa ies în pierdere destul de mult. Mi se pare absurd să nu pot dispune de banii mei, pentru care am și plătit de-a lungul anilor comisioane importante”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere conducerii ING.

Pe site-ul oficial al băncii se menționează că ”poți depune/retrage bani la bancomatele ING semnalizate în acest sens sau la Agentiile ING doar în lei sau euro. Pentru celelalte valute, operatiunile permise sunt schimburile valutare sau transferurile in valuta”.

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.