fbpx

emag.jpg

O prahoveancă încearcă de o lună să-și recupereze diferența de bani pentru o plită diferită de cea comandată pe emag. 

UPDATE 2 După publicarea acestui articol, clienta a primit voucherul de 200 de lei, reprezentând diferența între produsul comandat și cel livrat.

UPDATE 1 Punct de vedere emag:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„eMAG este un brand care își respectă clienții, astfel că după primirea sesizării, departamentul nostru de relații cu clienții a contactat clienta și i-a restituit diferența de bani. Am contactat de asemenea partenerul eMAG care vindea produsul respectiv și am demarat o analiză a motivelor care au stat la baza producerii acestei confuzii, pentru a se evita pe viitor aparitia unor situatii similare."

Pe 9 decembrie, Gina G. a comandat pe emag.ro o plită Beko în valoare de 799 lei. Când soțul său a montat-o și-a dat seama că este un alt model decât cel dorit, confruntând seria de produs din factură cu cea de pe produsul primit.

Chiar dacă era vorba de o diferență de o literă (M în loc de A), plita Beko livrată costa pe emag 599 de lei, fiind un model inferior. De atunci și până în prezent, clienta a încercat fără succes să-și recupereze diferența de 200 de lei.

Pe 22 decembrie, de exemplu, aceasta a sunat la call center-ul emag, operatorul promițând că în aceeași zi va primi un voucher în valoare de 200 de lei, având în vedere că produsul a fost livrat de firma parteneră Transilvaniamag.

Pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, clienta a revenit la emag cu numeroase emailuri și telefoane, însă până la data publicării acestui articol nu a fost despăgubită.

Observatorulph.ro a solicitat un  punct de vedere reprezentanților emag.

Factura produsului comandat

plita1.jpg

Modelul produsului primit

plita2.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg