opc-amenda-emag.jpg

După ce un cititor ne-a trimis pe adresa redacției o sesizare privind întârzierea coletelor cu produsele cumpărate de la emag de Black Friday, retailerul a fost amendat de OPC Prahova.

”Am comandat un cuptor cu microunde și o masă de călcat de Black Friday de la emag. Inițial data de livrare era estimată în intervalul 22-23 noiembrie, apoi am costatat că în cazul unui produs abia luni, 26 noiembrie, a fost predat curierului, iar celălalt se află în depozitul curierului, însă nu am intrat nici azi, 27 noiembrie, în posesia lui. Așadar, celor de la emag le-a luat 10 zile să predea o masă de călcat din depozitul lor la curier, iar așa ceva nu mi se pare normal” sesiza atunci Ionuț S.

Pentru că a primit produsele abia pe 18 decembrie, la o lună și două zile de la plasarea comenzii, prahoveanul a făcut plângere la OPC.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma verificărilor, firma Dante Internațional care administrează magazinul online emag a fost amendată de OPC Prahova:

 opc-amenda-emag.jpg

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.