5007884_2.jpg

Două produse vândute și în marile magazine de bricolaj din județul Prahova trebuie retrase de la vânzare, după ce producătorul, prin distribuitorul din România, a atenționat retailerii asupra riscurilor pe care le pot prezenta pentru persoanele care le folosesc, mai ales pentru că este vorba despre substanțe antimucegai care pot să provoace mari probleme globului ocular.

Conform unei atenționări adresate prin intermediul Autorității Naționale de Protecția Consumatorilor, producătorul a două spray-uri antimucegai – Ceresit Stop Mucegaiului pentru baie 500 ml și Ceresit Stop Mucegaiului All in One 500 ml – a decis să transmită solicitarea de retragere de la raft a celor două produse de curățenie.

res_b4e8aeec1cebcf103aeaf33625744a1a_full.jpg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

5007884_2.jpg

Potrivit alertei, în unele cazuri este posibil să se desprindă capul de pulverizare de corpul recipientului din plastic în care se află substanța împotriva mucegaiului, cauzând stropirea persoanei care îl folosește.

Citește și Produse infestate cu listeria depistate în Auchan. Nu le consumați!

Prin urmare, dacă unii stropi intră în contact cu ochii este un pericol iminent de rănire a globului ocular, fiind necesară de urgență clătirea ochilor cu apă rece timp de cel puțin 10 minute și prezentarea de urgență la un medic oftalmolog.

Citește coninuarea pe ziarulprahova.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Miruna Alexandru

Încă un prahovean a murit de gripă! 

Al doilea deces de gripă înregistrat în Prahova în mai puțin de o săptămână! Este vorba de un bărbat de 60 de ani. El a fost confirmat cu virusul gripal tip AH1, pdm09 și avea și alte probleme de...