fbpx

5007884_2.jpg

Două produse vândute și în marile magazine de bricolaj din județul Prahova trebuie retrase de la vânzare, după ce producătorul, prin distribuitorul din România, a atenționat retailerii asupra riscurilor pe care le pot prezenta pentru persoanele care le folosesc, mai ales pentru că este vorba despre substanțe antimucegai care pot să provoace mari probleme globului ocular.

Conform unei atenționări adresate prin intermediul Autorității Naționale de Protecția Consumatorilor, producătorul a două spray-uri antimucegai – Ceresit Stop Mucegaiului pentru baie 500 ml și Ceresit Stop Mucegaiului All in One 500 ml – a decis să transmită solicitarea de retragere de la raft a celor două produse de curățenie.

res_b4e8aeec1cebcf103aeaf33625744a1a_full.jpg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

5007884_2.jpg

Potrivit alertei, în unele cazuri este posibil să se desprindă capul de pulverizare de corpul recipientului din plastic în care se află substanța împotriva mucegaiului, cauzând stropirea persoanei care îl folosește.

Citește și Produse infestate cu listeria depistate în Auchan. Nu le consumați!

Prin urmare, dacă unii stropi intră în contact cu ochii este un pericol iminent de rănire a globului ocular, fiind necesară de urgență clătirea ochilor cu apă rece timp de cel puțin 10 minute și prezentarea de urgență la un medic oftalmolog.

Citește coninuarea pe ziarulprahova.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg