fbpx

9db8e768-5750-4f00-b9fe-6ff7b7bd338e_c5566.jpg

OPC Prahova a amendat emag cu 20.000 de lei pentru neonorarea la timp a comenzilor efectuate în timpul promoției Black Friday din 16 noiembrie.

În prezent, mai sunt în curs de soluționare peste 50 de sesizări, alte 15 reclamații fiind ”stinse” pe cale amiabilă, după ce emag a acordat vouchere de cumpărături drept despăgubiri pentru clienții nemulțumiți.

Potrivit legislației în vigoare, factura emisă de comerciant, care prevede și termenul de livrare, este un contract în formă restrânsă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

FOTO: Un client a protestat într-un mod haios față de haosul livrărilor de la emag

Astfel, comercianții pot fi sancționați pentru încălcarea prevederilor art. 18 din OUG 34/2014 – nerespectarea termenelor de livrare.”

Citește și Încă un client eMAG care nu și-a primit produsele de Black Friday. ”Am așteptat 30 de minute să mă preia un operator. N-au reușit”

După Black Friday, observatorulph.ro a prezentat numeroase cazuri de clienți nemulțumiți că nu au intrat în posesia bunurlor comandate încă de luna trecută.

În ultimul articol, o clientă s-a plâns că a plătit deja prima rată la o centrală termică comandată pe 24 noiembrie, la emag, dar care nu a fost livrată nici până în prezent (detalii AICI). 

După apariția articolului respectiv, clienta a primit parțial bunurile comandate și un voucher de cumpărături de 150 de lei drept ”scuze”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg