bc931de1-233f-4ec9-bdd7-6498891ee4c1.jpg

Urmare a sesizărilor făcute de călătorii abonați la serviciile societății de transport persoane Chivaran, administratorul firmei a solicitat publicarea unui punct de vedere.

Nemulțumirile călătorilor legate de condițiile de transport, de incapacitatea firmei de a asigura preluarea în condițiile legii și ale acordării licenței de transport, au fost publicate în știrea: ”Inadmisibil! Oameni transportați ca oile, în Prahova”, pe care o puteți lectura AICI. 

Punctul de vedere al societății, exprimat prin intermediul administratorului Bogdan Vlad:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Venim in intampinarea dumneavoastra cu cateva aspecte pe care trebuie sa le lamurim. Astazi activitatea firmei noastre a fost perturbata pe ruta Starchiojd-Valenii de Munte, datorita (??? ) defectarii unuia dintre autobuzele destinate transportului calatorilor din zona respectiva(majoritate elevi).

Puteam rezolva aceasta situatie in doua moduri. Prima varianta, agreata de noi a fost aceea de a chema o masina de rezerva aflata in zona, solutie  ce ar fi implicat intarzierea cursei cu cca 20 minute, dar si asa existand timp suficient pentru a nu intarzia elevii de la programul scolar. Calatorii au preferat a doua varianta, sa se grabeasca, sa mearga cu masina peste capacitatea suportata de autobuzul respectiv, fapt relevat dealtfel si in videoclipul postat de elevul C.P. Precizam faptul ca cel de-al doilea autobuz , dublura pe cursa respectiva a fost introdus la initiativa societatii noastre si circula in fiecare zi lucratoare, tocmai pentru a evita depasirea capacitatii de transport.

Asiguram calatorii in continuare de buna noastra credinta si rugam, in astfel de cazuri sa urmeze varianta cea mai sigura si sanatoasa pentru a ajunge la destinatie, masina de rezerva.”


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.