fbpx

bc931de1-233f-4ec9-bdd7-6498891ee4c1.jpg

Urmare a sesizărilor făcute de călătorii abonați la serviciile societății de transport persoane Chivaran, administratorul firmei a solicitat publicarea unui punct de vedere.

Nemulțumirile călătorilor legate de condițiile de transport, de incapacitatea firmei de a asigura preluarea în condițiile legii și ale acordării licenței de transport, au fost publicate în știrea: ”Inadmisibil! Oameni transportați ca oile, în Prahova”, pe care o puteți lectura AICI. 

Punctul de vedere al societății, exprimat prin intermediul administratorului Bogdan Vlad:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Venim in intampinarea dumneavoastra cu cateva aspecte pe care trebuie sa le lamurim. Astazi activitatea firmei noastre a fost perturbata pe ruta Starchiojd-Valenii de Munte, datorita (??? ) defectarii unuia dintre autobuzele destinate transportului calatorilor din zona respectiva(majoritate elevi).

Puteam rezolva aceasta situatie in doua moduri. Prima varianta, agreata de noi a fost aceea de a chema o masina de rezerva aflata in zona, solutie  ce ar fi implicat intarzierea cursei cu cca 20 minute, dar si asa existand timp suficient pentru a nu intarzia elevii de la programul scolar. Calatorii au preferat a doua varianta, sa se grabeasca, sa mearga cu masina peste capacitatea suportata de autobuzul respectiv, fapt relevat dealtfel si in videoclipul postat de elevul C.P. Precizam faptul ca cel de-al doilea autobuz , dublura pe cursa respectiva a fost introdus la initiativa societatii noastre si circula in fiecare zi lucratoare, tocmai pentru a evita depasirea capacitatii de transport.

Asiguram calatorii in continuare de buna noastra credinta si rugam, in astfel de cazuri sa urmeze varianta cea mai sigura si sanatoasa pentru a ajunge la destinatie, masina de rezerva.”

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg