9db8e768-5750-4f00-b9fe-6ff7b7bd338e.jpg

Au căpătat deja notorietate, nu doar prin gama foarte bogată de produse, ci și prin faptul că le livrează cu mari întârzieri.

Volumul mare de comenzi din perioada Black Friday determină și întârzierile care îi exasperează pe clienți.

Nu ar fi fost atât de grav, dacă emag ar fi precizat că livrarea nu se face în regim de curierat rapid, ca în perioadele obișnuite ale anului. Poate că oamenii ar fi fost ceva mai înțelegători.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Unii dintre clienți au achiziționat produsele pentru a le face cadou celor dragi, nefiind tocmai plăcut să mergi cu un cadou după eveniment.

Sesizări au fost numeroase, inclusiv noi trecând printr-o experiență similară. Un client a dovedit însă care are imaginație și umor, recurgând la o metodă inedită.

Pe un panou mobil, tractat de o mașină, nemulțumitul a scris: 

”Dragă eMAG, îmi poţi spune când aş putea primi maşina de spălat vase comandată pe 19 noiembrie? Mă tot întreabă soţia... şi nu ştiu ce să îi mai spun. Vine de Crăciun? O pun sub brad? Mă ajuţi, te rog?! Mulţumesc! Matei Iulian.”

9db8e768-5750-4f00-b9fe-6ff7b7bd338e.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.