Comenzi-eMAG-Black-Friday-500x281.jpg

Numeroși prahoveni au reclamat la OPC că produsele comanate la emag de Black Friday și în zilele următoare nu au ajuns în termenul specificat la acceptarea comenzilor.

Compania riscă sancțiuni severe pentru încălcarea prevederilor art. 18 din OUG 34/2014 – nerespectarea termenelor de livrare.”

Corneliu Buzu, șef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia (Ploieşti):

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Factura emisă de comerciant, care prevede și termenul de livrare, este un contract în formă restrânsă. Avem numeroase plângeri de la clienții care încă mai așteaptă livrarea produselor”.

Citește și Încă un client eMAG care nu și-a primit produsele de Black Friday. ”Am așteptat 30 de minute să mă preia un operator. N-au reușit”

După Black Friday, observatorulph.ro a prezentat numeroase cazuri de clienți nemulțumiți că nu au intrat în posesia bunurlor comandate încă de luna trecută.

În ultimul articol, o clientă s-a plâns că a plătit deja prima rată la o centrală termică comandată pe 24 noiembrie, la emag, dar care nu a fost livrată nici până în prezent (detalii AICI). 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.