WhatsApp Image 2018-12-10 at 09.18.15.jpeg

O prahoveancă a plătit deja prima rată la o centrală termică comandată pe 24 noiembrie, la emag, dar care nu a fost livrată nici până în prezent.

Deși comanda a fost făcută la o săptămână după promoția Black Friday, produsul a fost livrat curierului în data de 4 decembrie, iar de atunci nu se mai știe nimic.

Citește și Încă un client eMAG care nu și-a primit produsele de Black Friday. ”Am așteptat 30 de minute să mă preia un operator. N-au reușit”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Durata estimată de livrare a fost 5-6 decembrie, însă nici până astăzi, 10 decembrie, produsul nu a ajuns la client.

Curierul este Sameday24, firma de livrări produse cumpărată anul trecut de emag.

Sesizarea cititoarei:

”Dacă știam că durează atât de mult livrarea nici nu mai cumpăram centrala. Mă încălzesc la radiatoare electrice. Culmea, deja am plătit o rată  la un produs pe care nu am apucat să îl folosesc”

WhatsApp Image 2018-12-10 at 09.18.15.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-10 at 09.20.26.jpeg

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.