WhatsApp Image 2018-12-08 at 12.05.09.jpeg

O cititoare, care a văzut la TV o reclamă la Carrefour cu reduceri de 50% la toate jucăriile, practicate în acest weekend, a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută.

După ce a identificat și pus în coș surprizele pentru cei mici de Crăciun, aceasta a constatat la casa de marcat că reducerea se aplică sub forma unui bon de cumpărături valabil până la finalul lunii decembrie.

”După ce am discutat și cu reprezentantul magazinului Carrefour din incinta Ploiești Shopping City, Voicu Elena, am văzut că sub procentul scris cu font mare de reducere de 50% scrie cu un font mult mai mic, asemenea comisioanelor bancare, că reducerea înseamnă de fapt un voucher. Consider că printr-o astfel de reclamă cumpărătorii pot fi induși în eroare. În reclama de la TV nu am auzit nimic de niciun voucher”, ne-a transmis cititoarea noastră.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

WhatsApp Image 2018-12-08 at 12.05.09.jpeg

WhatsApp Image 2018-12-08 at 12.05.10 (1).jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...