fbpx

jysk.jpg

Când comanzi un produs care nu este pe stoc la Jysk Ploiești întreabă casierul care este termenul de livrare. Altfel, aștepti cu săptămânile să-l primești. Eu trebuia să aștept cinci săptămâni pentru niște amărâte de rafturi!

Din ciclul toate mi se întâmplă numai mie, vezi povestea cu Karcher (apropos, aparatul ăla blestemat este din nou în service, pentru a opta oară în mai puțin de un an de la cumpărare) astăzi vă prezint episodul ”Jysk Ploiești”.

Duminică, 25 noiembrie, am cumpărat un șifonier de la magazinul respectiv. După ”modelul Ikea”, și la Jysk rafturile se plătesc separat. Pentru că îmi trebuiau șase, iar în magazin erau numai două, am comandat la casa de marcat patru rafturi, pentru care urma să achit 170 de lei. Sincer, nu știu ce a fost în capul meu când am acceptat să plătesc suma asta pe bucățile de pal respective, dar trecem peste momentul meu de rătăcire.

Astăzi, joi, 29 noiembrie, apelez call center-ul Jysk, unde operatoarea, ușor indignată, îmi spune să mă uit cu atenție pe comandă că trebuie să scrie și data estimare livrare. 

Citește și Val de reclamații împotriva emag. Produsele cumpărate de Black Friday sunt încă ”pe drum”

Îmi păstrez calmul și o informez că rubrica respectivă este goală precum frigiderul unui burlac.

După ce îmi spune că verifică în sistem statusul comenzii, duduia mă informează că rafturile mele sunt comandate în Polonia și că vor fi livrate pe 27 decembrie. Da, ați citit bine: pe 27 decembrie. Adică peste o lună! Timp în care eu stau cu hainele îngrămădite în șifonierul fără rafturi. Frumos, nu?

Anulez comanda și îmi aduc aminte că în agenda telefonului am un tip ”Bogdan Mobilă”. După o discuție de 30 de secunde, rezolv problema instant și la un preț indecent de mic (scuză-mă, bos, că nu am făcut la tine și dulapul).

Oricum, mulțumesc Jysk Ploiești pentru țeapă! Așa mi-am dat seama cât de prost eram să plătesc 170 de lei pe niște rafturi, care ajung din Polonia (sanchi) în cinci săptămâni de la comandă...

WhatsApp Image 2018-11-29 at 14.27.13.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg