20181111_114150.jpg

Un cititor ne-a trimis imaginea alăturată, surprinsă în incinta magazinului Lidl Nord din Ploiești.

Sesizarea cititorului:

”Dupa cum bine se poate vedea in poza pe care o atasez, la Lidl Ploiesti Nord se depoziteaza produsele de panificatie la cativa milimetri de podea, respectiv cativa centimetri de pasii cumparatorilor. Scuza lor a fost ca probabil un cumparator a pus lada pe jos - greu de crezut!”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Pățania unui client la Carrefour Big Ploiești

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere reprezentanților Lidl, care nu au răspuns.

20181111_114150.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.