fbpx

straws-7999_960_720.jpg

Măsura va fi aplicată începând cu 1 aprilie 2019, a anunţat Sphera Franchise Group, care deţine companiile ce operează în sistem de franciză brandurile acestor restaurante, scrie Agerpres.

Procesul va începe în unităţile KFC, iar până la finalul anului 2019, toate paiele din plastic din restaurantele deţinute de Sphera vor fi înlocuite.

"Plasticul de unică folosinţă reprezintă una dintre cauzele majore care generează deşeuri în oceane, iar paiele din plastic ocupă un loc fruntaş în această categorie.

Datele publice ne spun că, în fiecare minut, o tonă de articole din plastic de unică folosinţă ajunge în oceane. Pentru a conduce la soluţionarea acestei probleme, Parlamentul European a votat, recent, interzicerea obiectelor din plastic, inclusiv a paielor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ultima perioadă, Sphera a investigat această iniţiativă, iar compania a realizat şi adoptat, intern, planul pentru eliminarea paielor din plastic din toate restaurantele pe care le operează în România, începând cu aprilie 2019", se arată într-un comunicat al Sphera Franchise Group remis AGERPRES.

Apreciem grija pentru mediu și ne exprimăm speranța că ”plasticul” va fi eliminat și din alimente, indiferent de numele brand-ului sub care se vând alimentele aditivate. Asta ca să avem puțină grijă și față de oameni, la rândul lor parte componentă a mediului.  

straws-7999_960_720.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg