OGQ3NWYxMGM2NzAyMmRhOGFiYmRjMzhjYw==.thumb.jpg

Astăzi, 16 noiembrie, eMAG, cel mai mare retailer online din România, a dat startul Black Friday 2018. Printre produsele din oferta eMAG se numără și consola Xbox One.

Noul preț al consolei Xbox One, de Black Friday 2018, este 599 de lei, redus de la 1.099 lei. Toată lista ofertelor eMAG de Black Friday 2018 pentru Xbox One poate fi consultată aici.

La mare căutare vineri pe eMAG au fost și mașinile. În primele 15 minute de la debutul Black Friday 2018 s-au vândut 8 mașini de lux, printre care și un Ford Mustang Coupe de 450 CP. Acesta a costat peste 45.000 de euro, având o reducere de peste 5.000 de euro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Black Friday 2018 la emag: Același produs, preț mărit înainte de promoție

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.