fbpx

vulcanizare-eforie-nord-4.jpg

A inceput sezonul schimbarii anvelopelor de iarna. De acest lucru profita in primul rand vulcanizarile, care stiu ca este o activitate sezoniera asa ca trebuie sa traga cat mai mult, sa faca cat mai multi bani. Evident, asa apar si vulcanizarile tepare.

Exista doua tipuri de vulcanizari in Romania: cele mari, branduri renumite care au lanturi in toata tara, si cele mici, de cartier.

Vulcanizarile mari, in care s-au investit milioane de Euro, cu centre uriase de service roti, uneori si mecanica, depozit de anvelope si asa mai departe, au preturi pe masura, adica destul de ridicate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dar au oameni calificati, totul se realizeaza pe baza de procedura si clientul stie exact cat costa. Vulcanizarile de cartier au preturi mai decente, insa asta vine la pachet si cu ceva... probleme. 

Îndreptarea jenților, țeapă curată

Orice vulcanizare de cartier va incerca sa scoata bani de la un sofer si prin indreptarea jantelor. Nu conteaza ca jantele sunt noi, scoase din cutie cu 2 ore inainte, sau abia indreptate, Gigel de la vulcanizare iti va zice ca sunt strambe. La cine merge combinatia, bine, la cine nu, iar bine. Insa soferul trebuie sa stie ca atata timp cat volanul nu vibreaza si anvelopa nu pierde aer, janta nu este stramba

Citește continuarea pe 4tuning.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg