vulcanizare-eforie-nord-4.jpg

A inceput sezonul schimbarii anvelopelor de iarna. De acest lucru profita in primul rand vulcanizarile, care stiu ca este o activitate sezoniera asa ca trebuie sa traga cat mai mult, sa faca cat mai multi bani. Evident, asa apar si vulcanizarile tepare.

Exista doua tipuri de vulcanizari in Romania: cele mari, branduri renumite care au lanturi in toata tara, si cele mici, de cartier.

Vulcanizarile mari, in care s-au investit milioane de Euro, cu centre uriase de service roti, uneori si mecanica, depozit de anvelope si asa mai departe, au preturi pe masura, adica destul de ridicate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dar au oameni calificati, totul se realizeaza pe baza de procedura si clientul stie exact cat costa. Vulcanizarile de cartier au preturi mai decente, insa asta vine la pachet si cu ceva... probleme. 

Îndreptarea jenților, țeapă curată

Orice vulcanizare de cartier va incerca sa scoata bani de la un sofer si prin indreptarea jantelor. Nu conteaza ca jantele sunt noi, scoase din cutie cu 2 ore inainte, sau abia indreptate, Gigel de la vulcanizare iti va zice ca sunt strambe. La cine merge combinatia, bine, la cine nu, iar bine. Insa soferul trebuie sa stie ca atata timp cat volanul nu vibreaza si anvelopa nu pierde aer, janta nu este stramba

Citește continuarea pe 4tuning.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

“Atelierele lui Moș Crăciun”, la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești organizează cea de-a VI-a ediție a activității “Atelierele lui Moș Crăciun”, care se va desfășura în perioada 10 – 20 decembrie 2018, în foaierul Teatrului “Toma...