Elena D 07.jpg

”Telenovela” reparației străzii Elena Doamna din Ploiești continuă. După ce observatorulph.ro a publicat imagini cu asfaltul proaspăt turnat care se macină, provocând apariția mai multor gropi, Primăria Ploiești a solicitat constructorului Delta ACM refacerea lucrării.

Proaspăt asfaltata stradă Elena Doamna este spartă din nou... ca la Ploiești

Astăzi vă prezentăm noi imagini cu asfaltul proaspăt turnat pe strada Elena Doamna, după noile lucrări de reparații comandate de primărie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Constructorul a reinventat la Ploiești asfaltarea cu resturi vegetale, tip paie, precum și prima strada aerată! Rolul este unul pur biologic: supraviețuirea insectelor peste iarnă!” este mesajul ironic al inginerului, același care a sesizat și primele gropi de pe strada Elena Doamna.

FOTO Așa arată o stradă ”aerată” din Ploiești

Elena Doamna 03.jpg

Elena d04.jpg

Elena D02.jpg

Elena D 07.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Trei străzi din Ploiești rămân fără apă

Joi, 18 octombrie, APA NOVA Ploiesti va intrerupe alimentarea cu apa potabila, intre orele 09.00 – 12.00, pe strada Lobacevschi, strada Popa Sapca si pe strada Ceahlau, in cadrul operatiunii de...