Elena D 07.jpg

”Telenovela” reparației străzii Elena Doamna din Ploiești continuă. După ce observatorulph.ro a publicat imagini cu asfaltul proaspăt turnat care se macină, provocând apariția mai multor gropi, Primăria Ploiești a solicitat constructorului Delta ACM refacerea lucrării.

Proaspăt asfaltata stradă Elena Doamna este spartă din nou... ca la Ploiești

Astăzi vă prezentăm noi imagini cu asfaltul proaspăt turnat pe strada Elena Doamna, după noile lucrări de reparații comandate de primărie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Constructorul a reinventat la Ploiești asfaltarea cu resturi vegetale, tip paie, precum și prima strada aerată! Rolul este unul pur biologic: supraviețuirea insectelor peste iarnă!” este mesajul ironic al inginerului, același care a sesizat și primele gropi de pe strada Elena Doamna.

FOTO Așa arată o stradă ”aerată” din Ploiești

Elena Doamna 03.jpg

Elena d04.jpg

Elena D02.jpg

Elena D 07.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...