fbpx

carrefour.jpg

ANSVSA a publicat pe site-ul instituției anunțul de retragere al unui produs alimentar comercializat în magazinele Carrefour. Acesta poate fi contaminat cu o bacterie ce declanșează listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni.

Societatea CARREFOUR ROMANIA S.A., procedeaza astazi la retragerea de la comercializare a produsului "SALATA HUMUS 250G " brand CARREFOUR, urmare evidentierii prezentei Listeria monocytogenes. Lotul de produs supus rechemarii de la consumator este urmatorul: - Lot 264 / DLC 06.10.2018 Cod EAN : 5941850531175.

humus-carrefour.jpg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi in magazinele de unde le-au cumparat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simpla sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul si sa raporteze acest consum.

Femeile gravide, persoanele imunosupresoare, precum si cele in vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome.

Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg