Clinica Clear Mind – Clinica integrată de psihologia sănătății din Ploiești

0

De curând, Clinica Clear Mind și-a deschis porțile în inima Ploieștiului și intenționează să ducă serviciile psihologice la cele mai ridicate standarde de calitate.

În ultimul an, viața noastră a cunoscut schimbări ample și a fost dominată de sentimente de frică și incertitudine, care au condus la pierderea echilibrului cu care eram obișnuiți. Acum, mai mult ca oricând, România are nevoie de servicii psihologice de calitate, oferite de psihologi foarte bine pregătiți.

Din acest motiv a apărut Clinica Clear Mind, prima clinică integrată de psihologia sănătății, situată în Ploiești, strada Colinei, nr. 89. Clinica Clear Mind le pune la dispoziție clienților o varietate de servicii, oferite de o echipă multidisciplinară de specialiști cu experiență, într-un mediu cald, lipsit de judecată, bazat pe respect și confidențialitate.

Conceptul clinicii integrate de psihologia sănătății presupune abordarea sănătății și bolii cu ajutorul modelului bio-psiho-social. În timp ce povara bolilor cronice crește rapid în întreaga lume, o mare parte din acestea pot fi prevenite. Este timpul să recunoaștem sănătatea mentală ca parte esențială în sănătatea fizică.

În cadrul clinicii regăsiți servicii variate, de la psihoterapie, coaching, optimizare cognitivă și evaluări clinice, până la nutriție, activități asistate de animale, terapie ocupațională sau programe corporate. Mai multe servicii sunt disponibile pe site-ul www.clinicaclearmind.ro.

Accentul este pus pe nevoile clienților pentru care asigură scheme de lucru personalizate, adaptate nevoilor fiecărui client. Totodată, specialiștii clinicii realizează abordarea cazului urmând ghidurile internaționale și rezultatele studiilor științifice pentru aplicarea celor mai eficiente metode existente.

Programarea sesiunilor se poate realiza la numărul de telefon 0771094953 sau la adresa de e-mail hello@clinicaclearmind.ro.

Clinica Clear Mind este locul în care vei găsi răspunsuri și soluții clare pentru depășirea momentelor dificile.

(P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău