- Publicitate -
- Publicitate -

Ședință la CSM Ploiești, după ce sportiva Sabina Enache a fost umilită de șeful clubului Dănuț Burghelea. Sabinei i-a fost înjumătățită indemnizația, deși aceasta reprezintă România la Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică – LIVE

Echipa multidisciplinară: cheia succesului în diagnosticul, tratamentul și educarea pacientului. Nou pe piața serviciilor medicale din Ploiești: Clinica AS Medical

Data:

O clinică – boutique. Un loc în care abilitatea de comunicare cu pacientul este o normă de comportament obligatorie. Și, la fel, potrivit conceptului, nou pe piață, un loc în care nu vorbim doar despre medicină pură, ci despre tratamente personalizate, cuvântul echipă fiind cel care definește întregul ansamblu de servicii medicale. Vorbim despre Clinica As Medical (cu două sedii, atât în Ploiești, cât și Câmpina), un loc intim și prietenos, ce vine în întâmpinarea pacienților cu o altfel de abordare și noi metode de lucru, menite să rezolve, grație unei echipe de medici profesioniști, problemele pacienților într-un mod mult mai eficient și într-un timp mult mai scurt.  Medicul ORL, Simona Popescu, vorbește, în cadrul acestui interviu, despre ce înseamnă echipă, inovație și prevenție pe piața serviciilor medicale prahovene.

- Publicitate -

 „Cine” este Clinica AS Medical? Fiindcă, nu-i așa, omul și oamenii sunt cei care sfințesc locul. Că vorbim despre medici și pacienți, deopotrivă.

S.P. Clinica AS Medical este o clinică nouă, deschisă la începutul acestei luni. Conceptul s-a născut acum un an, doi, când am ajuns din București în Prahova. A fost o provocare pentru mine să dezvolt un nou mod de lucru alături de colegi din alte specialități. Totul pentru a reuși să ajutăm pacientul și să rezolvăm cât mai multe patologii, în echipă. Inițial, clinica s-a axat doar pe servicii ORL, însă, acum, funcționăm cu mai multe departamente, să le numesc așa.

Despre ce servicii vorbim, mai exact?

- Publicitate -

S.P. Oferim servicii, cum spuneam pe parte de ORL, cu tot ce înseamnă parte vestibulară ( pacienți cu vertij, amețeli sau dezechilibru instalat brusc). Pentru că vorbeam de echipă, am mers către o colaborare cu ceea ce înseamnă medic neurolog, dar și medici specializați pe partea de afecțiuni respiratorii, cum sunt colegii mei pneumologi și alergologi. Știm cu toții, alergia este o afecțiune prezentă în zilele noastre, atât în rândul adulților, cât și la copii.

În completare, vreau să adaug ideea apariției otoneurologiei, acele tulburări de echilibru, cauzate atât de afecțiuni neurologice, dar și de probleme ce țin de urechea internă și conceptul de patologie respiratorie, conexiunea ORL -alergologie – pneumologie. Plecând de la nevoile mele, ca medic orl-ist de a face reeducare vestibulară, adică acele tulburări din spectrul de echilibru pe care oamenii nu trebuie să le trateze cu medicamente, a apărut și ideea de a aduce în echipa despre care vă vorbeam, kinetoterapia și medicina de recuperare. Practic, un întreg nucleu de specialități care se întrepătrund și se completează, totul pentru ca pacientul, dincolo de informare, să plece acasă cu problema medicală identificată corect și soluționată în cadrul aceleași clinici, nu de către un singur medic, ci de către o întreagă echipă care conlucrează armonios și profesionist pentru rezolvarea afecțiunii medicale respective.

Ați sintetizat, practic, întreg conceptul de clinică boutique..

- Publicitate -

S.P. Da, adică un spațiu prietenos, în care nu există acea atmosferă „de spital” și unde sunt soluționate corect și repede diverse afecțiuni medicale. Lucrăm acum și la conceperea unor pachete de servicii. Spre exemplu, facem pachete de recuperare pe parte de tulburări de echilibru coroborate cu ședințe de kinetofizioterapie. Sau, un alt pachet presupune recuperarea pulmonară cu terapii de kineto post COVID, așadar, un pachet de pneumologie -recuperare, să îl numim așa. Avem o gamă largă de servicii și, cel mai important, toate se întrepătrund și pot fi rezolvate de echipă într-un singur loc. Fie că vorbim de ORL, pneumologie, alergologie, neurologie sau recuperare medicală. Nucleul de medici este cel care identifică problema corect și o soluționează în echipă, într-un singur cabinet medical, nefiind nevoie de deplasări inutile pe la alte spitale sau cabinete, lucru ce ar consuma resursele pacientului, atât fizic, cât și din punct de vedere al timpului.

Unde vă găsesc toți cei interesați?

S.P. În Ploiești, pe strada Cuza Vodă, nr 10 -12 sau la telefon 0756.920.920 și în Câmpina, strict pe parte de ORL, în cabinetul deschis pe strada Mihail Kogălniceanu, nr.19 B, telefon 0756.920.920.Totodată, vă așteptăm și pe pagina de Facebook, Clinica As Medical, sau pe Instagram, Clinica As Medical.

- Publicitate -

Foto – echipament pentru diagnosticarea simptomatologiilor vestibulare

Foto – recuperare medicală

Foto – camera insonoră audiologie

- Publicitate -

 

(P)

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (II)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

O familie din Prahova, a cărei casă a fost mistuită de flăcări, primește ajutor de la antreprenori

În urmă cu câteva săptămâni, o familie din satul...

Întreruperi de energie electrică în Prahova în perioada 22-26 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Sedentarismul și obezitatea influențează longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Campioană a Ploieștiului, umilită de șeful CSM, consilier personal al primarului Volosevici

Jurnaliștii Marius Nica, Claudiu Vasilescu și Mihai Nicolae au...

Arhitectul Răzvan Enescu: ”Andrei Volosevici ne-a mințit în 2020”

Arhitectul Răzvan Enescu, a acordat un interviu lui Bogdan...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -