Medical Park Hospitals este partenerul www.tratamente-turcia.ro. O veste foarte bună pentru cei care caută servicii medicale premium

0

Medical Park Hospitals este cel mai mare grup de spitale private din Turcia, înființat din 1993. În aproape 30 de ani, grupul și-a extins activitatea, oferind servicii medicale de calitate pe două continente. Astfel și-a construit o reputație ireproșabilă. Medical Park are, în prezent, 25 de spitale și este în continuă expansiune.

Având la bază principiul „asistență medicală pentru toți”, Medical Park folosește tehnologii medicale  avansate și metodele terapeutice de succes în întreaga lume. De altfel, unul dintre principalele obiective ale grupului este acela de a fi un model internațional de bune practici în domeniul inovației medicale.

Bazându-se pe o abordare orientată spre pacient, dar și multă muncă multidisciplinară, Medical Park Hospitals oferă servicii de diagnosticare și terapeutice de calitate în toate spitalele membre ale grupului. Multe dintre acestea sunt adevărate centre de excelență în diferite domenii.

O trăsătură specifică o reprezintă afilierile cu universitățile medicale de prestigiu din Turcia, parteneriat care asigură un flux continuu de personal tânăr și calificat. Această colaborare strânsă cu mediul universitar asigură spitalelor Medical Park o combinație specială a entuziasmului tinerelor generații cu experiența și profesionalismul unor echipe medicale cu rezultate excepționale, recunoscute pe plan mondial.

Citește mai multe pe www.tratamente-turcia.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău