Dr. Basher Ibraheem – noul medic care s-a alăturat echipei de specialiști a Spitalului AS Medica

0

Începând cu luna aprilie, echipa de specialiști a Spitalului AS Medica din Bucov s-a mărit, din ea făcând parte acum și Dr. Basher Ibraheem, medic specialist de cardiologie.

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, Dr. Basher și-a dedicat timpul pacienților atât din spitale de stat, cât și din spitale private din București și Ploiești printre care amintim Spitalul Elias și Spitalul Universitar de Urgență din București.

Dr. Basher are competențe de cardiologie intervențională – coronarografie, angiografie periferică, implanturi de stent și pacemaker cardiac (având la activ peste 1500 de cazuri).

Mai mult decât atât Dr. Basher este implicat activ și a tratat pacienți din programul STEMI –  programul de tratament intervențional în infarctul miocardic acut cu supradenivelare de segment ST.

O dată pe săptămână, la Spitalul AS Medica, Dr. Basher Ibraheem va efectua:

  • Consultație inițială cardiologie + EKG
  • Consult cardiologie
  • Ecocardiografie + ECO Doppler vascular
  • Holter EKG și interpretare
  • Holter TA și interpretare

Pentru programări și informații puteți apela unul dintre cele două numere ale Recepției Spitalului AS Medica: 0344.111.465 sau 0371.046.882 sau puteți scrie pe adresa de e-mail: office@as-medica.ro.

(P)

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău