Spitalul Județean de Urgență Ploiești caută voluntari care să transmită, la solicitarea rudelor, starea pacienților cu Covid – VIDEO

Comunicarea cu rudele pacienților reprezintă în acest moment o prioritate pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Managerul unității medicale, Bogdan Nica, a lansat, miercuri, un apel către asociațiile care pot pune la dispoziție voluntari care să comunice rudelor pacienților starea acestora.

Managerul celei mai mari unități medicale din Ploiești a anunțat că intenționează să realizeze, pe această temă, o colaborare cu voluntari, explicând că „în momentul de față telefoanele sună non-stop”.

„Fac un apel la asociațiile care doresc să mă contacteze cu voluntari care să aibă curajul să se îmbrace în acele costume, pe care le punem noi gratuit la dispoziție, să intre în secție, să discute cu personalul din secție, să ia date despre pacienți și să sune familiile și să spună în ce stare sunt”, a anunțat Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Anunțul a fost făcut, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, la care a participat directorul executiv al DSP Prahova.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău