Prahova a raportat, vineri, 4 septembrie, un singurul loc disponibil la Terapie Intensivă, dintr-un total de 20, pentru pacienții Covid-19, aflați în stare critică. În continuare, unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la SJU Ploiești este indisponibilă, din cauza unei defecțiuni tehnice.

„La ATI, 19 locuri dintre cele 20 disponibile la Spitalul Județean de Urgență Ploiești și Spitalul Municipal Câmpina, alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2, au fost raportate ca fiind ocupate”, a anunțat Prefectura Prahova.

Unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la SJU Ploiești este, în continuare, indisponibilă din cauza unei defecțiuni tehnice.

Problemele tehnice au apărut în urmă cu două săptămâni, când a cedat instalația de climatizare. La acea dată, toți pacienții aflați la Terapie Intensivă aici au fost mutați în alte spitale. 

Potrivit datelor centralizate, numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 328, dintre care 300 de paturi sunt ocupate.

Prezent, ieri, în Prahova, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că va fi modificată procedura cu privire la testarea persoanelor suspecte Covid, după ce s-a constat că persoanele așteaptă, mai mult de 72 de ore, în condiții improprii, rezultatele testelor

Citește și: Dezastrul de la spitalul județean din Ploiești schimbă radical procedura COVID. Asimptomaticii vor fi testați acasă, nu la UPU!

Foto – Pacienții de la unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean Ploiești au fost mutați în urmă cu aproape două săptămâni în alte spitale.

1 COMENTARIU

  1. Asteapta de 2 saptamani sa fie reparat AC si trimit bolnavii prin tara aiurea, cand se putea inlocui aparatul defect. Priceput nevoie mare si Arafat ( nu se dezminte dupa Colectiv, Apuseni, Siutghiol, Maternitatea Giulesti)

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău