19 persoane infectate cu Covid 19, în rândul personalului unui Centru de îngrijire pentru persoane vârstnice, din Izvoarele Prahova

1

Centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice din Izvoarele este o unitate privată. Este al treilea rând de teste, de această dată venind și veștile rele.

Conform surselor Observatorulph.ro, în rândul personalului au fost efectuate 34 de testări, pentru 19 dintre ele existând deja confirmarea pozitivă.

13 persoane au rezultatul negativ, pentru alte două așteptându-se rezultatele în cursul acestei zile.

Centrul are o capacitate de 68 de locuri pentru persoanele vârstnice, fiind efectuate testările și pentru acestea, rezultatele urmând să fie comunicate tot astăzi.

Dată fiind sensibilitatea acestei categorii de vârstă, Comitetul Județean penstru Situații de Urgență decisese efectuarea de testări la Izvoarele atât în mai cât și la începutul lunii iunie, însă la primele două runde nu apăruseră probleme.

Revenim cu detalii și punctul de vedere al DSP Prahova.

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

1 COMENTARIU

  1. Locuim lângă acest cămin.Cunoastem toți angajații.Toate persoanele sunt asimptomatice.Este puțin suspect!Spun doar atât…banii vin din orice.Si dacă ii ceri…și dacă nu.😉🙏🙏

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău