Două localități plasate în carantină, după ce au devenit focare Covid. Măsurile restrictive se iau doar local, unde este cazul

0

Autoritățile din România avertizaseră că nu vor ezita să revină la starea de urgență, în cazul în care situația o va impune, iar controlul local nu va mai fi eficient.

Deocamdată, măsurile restrictive se iau doar pe plan local. Este cazul a două localități din județul Galați, Toflea și Brăhășești, însumând 10.000 de locuitori.

Sunt 14 de cazuri confirmate în ultimele zile, asta după ce mai mulți localnici au revenit de peste granițe. După ce au ajuns acasă au început reuniunile de famile și de aici și necazurile.

Decizia a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, după ce a crescut alarmant numărul celor infectați cu noul coronavirus în localitățile Toflea și Brăhășești din județul Galați.

Oamenii își pot părăsi localitatea doar cu motiv bine întemeiat. Măsura este valabilă și pentru cei care vor să intre. Carantina fost instituită pe o perioadă de 14 zile.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău