Bilanțul negru al epidemiei de coronavirus a ajuns în România la 12 decese. STAȚI ACASĂ!

0

Avertismentele autorităților, dublate de măsurile restrictive nu pot face minuni, ci doar să încetinească răspândirea virusului. Dacă nici în ceasul celui de al 12-lea deces nu înțelegem ce urmează, atunci să ne asumăm că vom fi pe cont propriu, pentru că sistemul sanitar va fi depășit. Fenomenul se întâmplă și în țări cu sisteme sanitare incomparabil mai performante.

Prefectura Prahova: ”Vă informăm că al 11-lea și al 12-lea caz de deces al persoanelor infectate cu noul coronavirus (COVID-19) sunt următoarele:

Cazul 11: Femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.
Menționăm că, dintr-o eroare de raportare, decesul anterior comunicat cu numărul 11 a fost deja raportat ca decesul cu numărul 5, în cursul zilei de ieri, 23 martie a.c.

Cazul 12: Bărbat, 74 ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.”

Așadar, primele victime sunt cele cu probleme medicale preexistente, aceasta nefiind o garanție pentru cei care sunt mai tineri și se consideră sănătoși. Cu sau fără ordonanță militară, cu obligații sau doar cu nivelul conștiinței fiecăruia, vă rugăm, încă o dată: STAȚI ACASĂ!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău